Home » » Ενισχύει την φροντλαϊν

Ενισχύει την φροντλαϊν




Δυο Έλληνες παίκτες έχει στο στόχαστρο του ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός προκειμένου να ενισχυθεί στους ψηλούς. Με την αποχώρηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου να θεωρείται δεδομένη, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να ενισχύσουν την φροντλαίν τους με έναν ή 2 Έλληνες παίκτες. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν τις περιπτώσεις των Δημήτρη Μαυροειδή (2,12 , 26ετών) που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπιλμπάο και Βασίλη Καββαδά (2,04, 21ετών) του Πανιωνίου, τον οποίο αντιμετώπισαν στα φετινά Play Off και άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις.

Ο Μαυροειδής είναι είναι αρκετά ογκώδης και δυνατός με εξαιρετικό timing στα επιθετικά ριμπάουντ, έχει αξιοπρεπέστατη κίνηση με την πλάτη στο καλάθι, επίσης παίζει εξαιρετικά το πικ εντ ρολ (είναι ίσως ο καλύτερος Έλληνας παίκτης σε αυτό), ενώ επίσης αρκετά ικανός και στα αμυντικά του καθήκοντα, ειδικά στο χέτζ άουτ στην άμυνα. Στο Ισπανικό πρωτάθλημα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα διότι δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος για τον ρυθμό του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, όπως αντίστοιχα είναι ο Τόμιτς της Ρεάλ ή ο Ντορ Φίσερ.

Η περίπτωση του Βασίλη Καββαδά μπορεί να χαρακτηριστεί ως ακατέργαστο ταλέντο. Αν και δεν διαθέτει το ύψος του Μαυροειδή, είναι αρκετά μαχητικός και αλτικός, ενώ σπρώχνει πολύ μέσα στην ρακέτα. Τα μειονεκτήματα του είναι η απειρία για το επίπεδο του Ολυμπιακού, ενώ δεν διαθέτει και ιδιαίτερη τεχνική ειδικά στις επιθετικές του κινήσεις.΄Επίσης δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος για να κατέβει στο 4, όμως θα ταίριαζε καλύτερα στην θέση 5. Είναι όμως αθλητικός, έχει τα προσόντα για να παίξει καλό μπάσκετ και σίγουρα θα αποτελέσει ένα στοίχημα για τον Ίβκοβιτς εφόσον αποκτηθεί.

Των Nikaia & RedArmy7
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011-2012. Thrylos Hoops - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger