Home » » Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 78-70

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 78-70


Ντέρμπι από τα παλιά είχαμε εχθές στο ΣΕΦ όπου ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη επικρατώντας του ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην συνέντευξη τύπου, ο Ολυμπιακός προσέγγισε διαφορετικά αλλά και λάθος το παιχνίδι σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης που έκανε το double-double πετυχαίνοντας 21 πόντους ενώ είχε και 11 ριμπάουντ και ήταν ουσιαστικά ο παίκτης που ξεχώρισε με την παρουσία στο παρκέ. Εκτός ρυθμού οι Σπανούλης - Λοτζέσκι που πρόσφεραν περισσότερο στην οργάνωση, ενώ καλή ήταν παρουσία του Ντάστον κάτω από την ρακέτα
Από την αρχή του παιχνιδιού οι παίκτες μπήκαν χωρίς συγκέντρωση, είχαν βιαστικές επιλογές και αρκετά λάθη στην επίθεση με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να είναι αυτός που πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Με τον Γιώργο Πρίντεζη να ξεχωρίζει με την παρουσία του σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να βελτιώσουν στο επιθετικό κομμάτι την παρουσία τους στο παρκέ, ενώ με ένα buzzer beater τρίποντο του Acie Law πήραν το προβάδισμα κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με 37-36.
 Στην επανάληψη, η άμυνα των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα βελτιώθηκε με τον Ολυμπιακό να δέχεται μόλις 6 πόντους στα πρώτα έξι λεπτά της τρίτης περιόδου, όμως ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύθηκε την έλλειψη συγκέντρωσης στα τέσσερα τελευταία λεπτά και μείωσε την διαφορά στον πόντο.
 Η τέταρτη περίοδος ήταν μάλλον η καλύτερη του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Με σωστές επιλογές στην επίθεση και μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα οι ερυθρόλευκοι έφτασαν την διαφορά στους 10 πόντους τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης και κατάφεραν να την διατηρήσουν για να φτάσουν στο τελικό 78-70.
.
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 37-36, 56-55, 78-70

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Λο 12 (1), Ντάνστον 13 (3ριμπ, 3κοψ), Σπανούλης 2 (5ασ), Περπέρογλου 11 (1), Λοτζέσκι 5 (4ασ), Μπέγκιτς 3 (7ριμπ), Πρίντεζης 21 (2τριπ, 11ριμπ), Αγραβάνης 2, Μάντζαρης  9 (2τριπ, 5ριμπ, 2κλεψ), Κατσίβελης
.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 6, Κούπερ 18 (4), Χαραλαμπίδης 12, Τσόχλας, Τσαϊρέλης 10 (1), Δέδας 5, Μαργαρίτης 7 (1), Καλλές, Μπόγρης 12, Κασελάκης.
Share this article :

1 comments:

Anonymous said...

Παιδια ανοιξε ενα νεο μπλογκ για το μπασκετ.. www.basketoparea.blogspot.gr.Πολυ αντικειμενικος ο φιλος που εχει τον μπλογκ..Ας σχολιαζουμε και εμεις οι ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ λιγο γιατι τα βαζελια νμζ οτι παιζουν μονα τους..

KILLBIL7

Post a Comment

 
Copyright © 2011-2012. Thrylos Hoops - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger