Home » » Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77 - 90

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77 - 90


Την τέταρτη ήττα στον όμιλο του έκανε ο Ολυμπιακός προχθές στο κατάμεστο ΣΕΦ και πλέον δυσκολεύει ο στόχος της δεύτερης θέσης. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς παίρνοντας προβάδισμα 3 πόντων στην πρώτη περίοδο με τον Τζος Πάουελ να συμβάλει αρκετά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, όμως στην συνέχεια η Μπαρτσελώνα έφερε το ματς στα μέτρα της και είχε πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου σημείωσε 29 πόντους και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 10 πόντους διαφορά και το σκορ να είναι στο 36-26. Ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα δικό του ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο, όπου πέτυχε 26 πόντους και βρέθηκε σε απόσταση πνοής από την Ισπανική ομάδα, όμως η τέταρτη περίοδος άνηκε ολοκληρωτικά στους Ισπανούς που πέτυχαν 27 πόντους και πήραν δίκαια την νίκη με 77-90.
 Κομβικό σημείο του παιχνιδιού ήταν στην τρίτη περίοδο όταν ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά στο σκορ με 60-58 έπειτα από γκολ φάουλ του Χάινς. Στην επόμενη φάση ο Τόμιτς χρεώθηκε με 4ο φάουλ και παράλληλα δέχθηκε τεχνική ποινή ο Γιασικεβίτσιους με τον Ολυμπιακό να εκτελεί 4 βολές στις οποίες αστόχησε, ενώ αν και είχαν την κατοχή της μπάλας στην επόμενη επίθεση με αποτέλεσμα να χάσουν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ υπέρ τους σε ένα σημείο του παιχνιδιού όπου το "momentum" ήταν με το μέρος τους.
 Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισε ο Βασίλης Σπανούλης που πέτυχε 23 πόντους, ενώ είχε βοήθεια στην επίθεση από τον Πάουελ όπου τηρουμένων των αναλογιών του έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του με τους ερυθρόλευκους πετυχαίνοντας 15 πόντους, ενώ αρκετά καλή απόδοση είχε ο Πρίντεζης με 16 πόντους. Από την Μπαρτσελώνα ξεχώρισαν ο Μάϊκλ με 20π. που δεν κατάφερε να περιοριστεί από τον Παπανικολάου παρά την προσπάθεια που έκανε ο παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και ο Λόρμπεκ με 21πόντους τον οποίο δεν κατάφερε να περιορίσει η γραμμή ψηλών των ερυθρολεύκων.
Πλέον οι ερυθρόλευκοι για να ελπίζουν στην δεύτερη θέση πρέπει να νικήσουν την Σιένα μέσα στην Ιταλία.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 36-46, 62-63, 77-90


Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 4. Λο 6, Αντιτς 7 (1), Σπανούλης 23 (1/5 τριπ., 4 ριμπ., 2κλ., 3ασ., 6 λ.), Περπέρογλου 2, Σλούκς 2, Πάουελ 15, Πέρκινς 2, Παπανικολάου.

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάδα 2, Χουέρτας 5 (1), Ναβάρο 10, Γιασικεβίτσιους 6 (1), Τοντόροβιτς, Ινγκλις 2, Ραμπασέδα, Λόρμπεκ 21 (2), Τζαβάι 8, Μάικλ 20, Τόμιτς 10.

Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011-2012. Thrylos Hoops - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger