Home » » Αποφασίζουν για προπονητή

Αποφασίζουν για προπονητή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα προπονητή για τον Ολυμπιακό. Οι Αφοί Αγγελόπουλοι έχουν κατασταλάξει σε δυο περιπτώσεις, του Γιώργου Μπαρτζώκα ο οποίος έκανε μια εξαιρετική σεζόν στον Πανιώνιο και του Κρις Φλέμινγκ που αναδείχθηκε πρωταθλητής Γερμανίας με την Μπάμπεργκ

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια το οποίο έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο δεν υπήρχε κάποια οριστική συμφωνία, παρ’ όλα αυτά θεωρείται το φαβορί για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Κρις Φλέμινγκ της Μπάμπεργκ, οι συστάσεις που έχουν συγκεντρώσει για τον αμερικάνο προπονητή είναι εξαιρετικές όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014 με την Μπάμπεργκ κάτι που καθιστά δύσκολη την μετακίνηση του.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για δυο εξαιρετικούς προπονητές που πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί όπως είναι η ανάδειξη παικτών, η πειθαρχία και φυσικά η φιλοδοξία να εργαστούν και να κατακτήσουν τίτλους.

Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011-2012. Thrylos Hoops - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger