Home » , , » Πήρε Σερμαντίνι ο Ολυμπιακός!

Πήρε Σερμαντίνι ο Ολυμπιακός!


Μεταγραφική έκπληξη από τον Ολυμπιακός καθώς από εχθές το βράδυ έβαλε στο δυναμικό του τον Γκιόργκι Σερμαντίνι. Η συμφωνία με τον 23χρόνο Γεωργιανό επιτεύχθηκε αργά εχθές το βράδυ και επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον παίκτη που έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ του Ισραήλ.
Στην επίσημη ανακοίνωση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι ο Γκιόρκγι Σερματίνι θα είναι παίκτης της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν.
 Ο Σερμαντίνι φέτος αγωνιζόταν στην Μακάμπι με την οποία είχε κατά μέσο όρο 4,8 πόντους και 2,3 ρίμπαουντ σε λιγότερο από 10 λεπτά παιχνιδιού.
 Σχετικά με την μεταγραφή του ο Σερμαντίνι δήλωσε:
«Φεύγω από τη Μακάμπι. Ήμουν εδώ μόλις για τρεις μήνες, αλλά δέθηκα με τον κόσμο και την ομάδα. Τι να κάνεις όμως; Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνω σε μια καλή ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παίξω καλά στον Ολυμπιακό. Θέλω να πω σε όλους στη Μακάμπι αντίο κι ευχαριστώ. Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Θα συναντηθώ με τη Μακάμπι στο Top 16 και θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση,Δεν έπαιξα πολύ στη Μακάμπι και δεν ξέρω τι έγινε και για ποιο λόγο. Δεν θέλω να μιλάω άλλο γι’ αυτό. Φεύγω τώρα κι ανοίγω μία νέα σελίδα στην καριέρα μου. Αγάπησα αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της, που ήταν πολύ φιλικοί απέναντι μου. Ποιος ξέρει, ίσως επιστρέψω κάποια μέρα»,
 Ο Σερμαντίνι αναμένεται να φτάσει αύριο Τρίτη, ανήμερα των Χριστουγέννων στην Αθήνα.



Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011-2012. Thrylos Hoops - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger