Home » » Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου 93 - 65

Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου 93 - 65



Ο Ολυμπιακός συνδύασε ουσία και θέαμα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και πήρε τη νίκη στην τρίτη αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League με 93-65.
Η ομάδα μας άρχισε καλά επιθετικά το ματς, αλλά στην άμυνα δεν υπήρχε η απαιτούμενη συγκέντρωση με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν με 21-23. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί και με επιμέρους σκορ 27-11 πέρασαν με 48-34 στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μισό οι Πειραιώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και διατήρησαν με ευκολία τη διαφορά με το τρίτο δεκάλεπτο να λήγει 63-52. Στην τελευταία περίοδο οι Πειραιώτες προσέφεραν μπόλικο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες και έφτασαν τελικά στη νίκη με 93-65.

Δεκάλεπτα: 21-23, 48-34, 63-52, 93-65
 
Ολυμπιακός (Τόμιτς): Πέτγουεϊ 13 (3τριπ, 6ριμπ, 4ασ, 1κοψ), Ντάνστον 4, Σπανούλης 16 (3τριπ, 7ασ), Σλούκας 6 (5ασ), Λαφαγιέτ 4, Λοτζέσκι 14 (2), Χάντερ 7 (7ριμπ), Αγραβάνης 16 (6ριμπ), Μάντζαρης 4, Καββαδάς 9, Κατσίβελης. Χριστοδούλου.
 
Κολοσσός Ρόδου (Κουταλιανός): Τολιόπουος, Λαρεντζάκης, Σιόλογκας, Τζαμάρ 6, Τζέιμς 28 (3), Σμιθ 2, Στεφανίδης 2, Λίντεν 3 (1), Τσάμης 7 (1), Χάγκινς 6, Κανυχης, Μπούλιαν 11 (1).

ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ: «Κρατάμε το δεύτερο και το τέταρτο δεκάλεπτο που παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Οι παίκτες αντέδρασαν πολύ καλά, ειδικά μετά το ματς με την Ευρωλίγκα που ήταν αργά. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι.Είναι πολύ καλή ώρα για να παίζει ο Ολυμπιακός. Δεν μας ενοχλεί. Είδαμε σήμερα πως ήρθαν και οικογένειες στο γήπεδο».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ: «Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι. Μην ξεχνάμε πως ακόμα είναι Οκτώβρης, είναι αρχή της σεζόν και ουσιαστικά τώρα ξεκινάμε. Έχουμε ακόμα δρόμο και προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα είναι καλύτερα να χάσεις τώρα, παρά στο τέλος της σεζόν. Στο φινάλε της χρονιάς υπάρχει περισσότερη πίεση γιατί τότε είναι τα ματς που πρέπει να πάρεις. Με την έννοια αυτή είναι καλύτερα να χάνουμε τώρα παρά στο τέλος».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον Μίλαν Τόμιτς για τη νίκη τους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Υπάρχουν σημεία που χάνουμε την συγκέντρωσή μας και μετά κυνηγάμε το σκορ. Πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το στοιχείο, γιατί μετά μπορεί να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Εχουμε μία βδομάδα για να δουλέψουμε το ματς με την Ελευσίνα. Λόγω του προγράμματος και της μικρής προετοιμασίας τώρα αρχίζουμε να παίζουμε κανονικά παιχνίδια».

ΚΑΡΙΜ ΤΖΑΜΑΡ: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια, μείναμε πίσω. Πρέπει να δούμε τα λάθη και να τα διορθώσουμε».

Πηγή: www.olympiacosbc.gr
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011-2012. Thrylos Hoops - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger