Home » » Γαλατάσαραϊ - Ολυμπιακός 79 - 74

Γαλατάσαραϊ - Ολυμπιακός 79 - 74


Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 79-74 από τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη και ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας με οκτώ νίκες και δύο ήττες. Πρώτος σκόρερ ο Ματ Λοτζέσκι με 22 πόντους.
Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για την ομάδα μας. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν 11-0, αλλά στη συνέχεια ο Θρύλος αντέδρασε. Ο Σπανούλης με συνεχόμενους πόντους βοήθησε τον Ολυμπιακό να μειώσει με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει 20-18.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο Χάντερ, Σλούκας, Λοτζέσκι και Λαφαγιέτ έδωσαν βοήθειες στον αρχηγό και οι «ερυθρόλευκοι» ανέτρεψαν την κατάσταση με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο ημίχρονο με 36-38.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, η τουρκική ομάδα κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και έτσι η ομάδα του Αταμάν προηγήθηκε με 57-50 στο 30’. Οι Πειραιώτες προσπάθησαν για τη μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς, μείωσαν σε 69-68 με τον Ματ Λοτζέσκι να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Στο τέλος, όμως, η Γαλατάσαραϊ ήταν εύστοχη στις βολές και έφτασε στη νίκη με 79-74.

Δεκάλεπτα: 20-18, 36-38, 57-50, 79-74.
 
Γαλατάσαραϊ (Αταμάν): Γιανγκ 13 (13ριμπ), Μίτσοφ 13 (5ριμπ), Γκονλούμ 4, Πόσιους 11 (2), Αρόγιο 24 (3), Γκιουλέρ 10, Αρσλάν 4.
 
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ 7 (1τριπ, 7ριμπ), Χάντερ 10 (6ριμπ), Σπανούλης 11 (1τριπ, 5ασ), Σλούκας 8, Αγραβάνης 4, Καββαδάς 2, Κατσίβελης, Λαφαγιέτ 4 (3ασ), Ντάρντεν 6 (1τριπ, 6ριμπ), Λοτζέσκι 22 (4τριπ, 3ριμπ, 2κλεψ).


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Να συγχαρώ τη Γαλατάσαραϊ για τη νίκη, το ήθελαν περισσότερο και το έδειξαν στο παρκέ. Εμείς δώσαμε εύκολους πόντους στη Γαλατάσαραϊ και αμυντικά δεν ήμασταν στα στάνταρ που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ: «Δεν είχαμε συγκέντρωση στο ξεκίνημα. Κάναμε πολλά λάθη, κάναμε και λάθη που δεν φαίνονται στη στατιστική».
Στη συνέχεια ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου ρωτήθηκε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε χρόνο μπροστά μας, θέλουμε να κερδίσουμε και θα δουλέψουμε γι’ αυτό».

ΜΑΤ ΛΟΤΖΕΣΚΙ: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε συγκέντρωση.  Αυτό φάνηκε στα λάθη που κάναμε εμείς, όχι στο 11-0 που προηγήθηκαν αυτοί. Είναι πολύ καλή ομάδα, έπαιζαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση και τα κατάφεραν. Εμείς έχουμε ως σημείο αναφοράς την άμυνα μας και δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε σε αυτόν τον τομέα. Δεν έχω να πω κάτι για εμένα, χρειάζομαι να βρω ρυθμό».

*Ο Μπράιαντ Ντάνστον δεν αγωνίστηκε λόγω ενός ελαφρού διαστρέμματος που υπέστη στην πρωινή προπόνηση  και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Πηγή: www.olympiacosbc.gr
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011-2012. Thrylos Hoops - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger