Home » » Πανελευσινιακός - Ολυμπιακός 66 -102

Πανελευσινιακός - Ολυμπιακός 66 -102


Ο Θρύλος έκανε επίδειξη δύναμης στην έδρα της Ελευσίνας της οποίας επιβλήθηκε 102-66 και πήρε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Η ομάδα μας άρχισε εντυπωσιακά το ματς με τον Βασίλη Σπανούλη να δίνει τη μια ασίστ μετά την άλλη και τους Λοτζέσκι, Ντάρντεν και Χάντερ να τελειώνουν τις φάσεις οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 13-27.
Στη δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έπαιξαν την άμυνα που θέλει ο προπονητής τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και μείωσαν τη διαφορά με το ημίχρονο να τελειώνει 35-45.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Πειραιώτες ήταν ασταμάτητοι. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου προσέφεραν ουσία και θέαμα. Ντάρντεν, Λοτζέσκι, Χάντερ και Ντάνστον ήταν απολαυστικοί και ο Θρύλος με επιμέρους σκορ 19-34 στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 54-79.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι ούτε στην τελευταία περίοδο. Ο Κώστας Σλούκας έδινε τη μια ασίστ μετά την άλλη, ο Καββαδάς και ο Πρίντεζης σκόραραν ακατάπαυστα και έτσι η διαφορά ξεπέρασε τους 30 πόντους (59-90), πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Στο τέλος ο Θρύλος ξεπέρασε τους 100 πόντους και έφτασε στη νίκη με 102-66 ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με 12 νίκες και μια ήττα.

Δεκάλεπτα: 13-27, 35-45, 54-79,  66-102

Ελευσίνα (Κουστένης): Κοξ 16 (4), Μίτροβιτς 10 (2), Τσακαλέρης, Βασιλόπουλος, Λόουμπι, Αθανασούλας 4, Μάρκοβιτς 22 (3), Ιωάννου 6, Τζόνσον 4, Καλλές 4, Αβραμίδης.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Χάντερ 10 (5ριμπ), Ντάνστον 6 (7ριμπ, 2ασ), Σπανούλης 9 (2τριπ, 11ασ), Ντάρντεν 15 (3/3βολ, 3/3διπ, 2/2τριπ), Σλούκας 14 (2τριπ, 10ασ), Μουράτος, Λοτζέσκι 14 (1), Χριστοδούλου 3, Πρίντεζης 10 (2), Μάντζαρης 6 (2), Καββαδάς 10, Κατσίβελης 5 (1).

ΤΖΙΜΗΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ: «Συγχαρηρήτια στον Ολυμπιακό. Είχα πει ότι θα αντιμετωπίζαμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη μαζί με την ΤΣΣΚΑ. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά όπως ήταν φυσικό ο Ολυμπιακός αντέδρασε, ανέβασε πολύ την απόδοση του και τη διαφορά, ξέφυγε στο σκορ και πήρε τη νίκη. Εμείς στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Άρη. Στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η διαφορά είναι τεράστια, δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, πλέον για εμάς το πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι από την ερχόμενη αγωνιστική στο ματς με τον Άρη. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

ΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Είναι άσχημο να χάνεις στο γήπεδο σου με τέτοια διαφορά, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη και το απέδειξε αυτό την Παρασκευή. Έκλεισε ο πρώτος γύρος και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Σίγουρα ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος. Σε γενικές γραμμές ήμασταν σοβαροί στην άμυνα, εκτός από ένα σημείο στο δεύτερο δεκάλεπτο που επιτρέψαμε στον αντίπαλο να βάλει τέσσερα σερί τρίποντα. Γενικά είχαμε σοβαρότητα και φτάσαμε στη νίκη. Σημαντικό στοιχείο οι 33 ασίστ που είχαμε, δεν το βλέπεις συχνά ένα τέτοιο νούμερο, αυτό δείχνει ομαδικότητα. Για την Ελευσίνα δεν είναι κριτήριο το σημερινό παιχνίδι, κάνουνε καλή δουλειά, τους εύχομαι καλή συνέχεια. Έχω πει ότι όλοι είναι απαραίτητοι για την ομάδα μας, πρέπει να είναι σοβαροί όλοι και όταν έχουν την ευκαιρία να την αρπάζουν. Και οι τρεις ήταν σοβαροί, έδωσαν συνέχεια στη δουλειά των προηγούμενων παιδιών παρά το ότι η διαφορά ήταν μεγάλη».

ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά, να δίνουμε το 100%, παίξαμε καλά σήμερα, αλλά κάναμε και λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Καλή συνέχεια στην Ελευσίνα. Εμείς κοιτάμε μπροστά».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Δεν θα το έλεγα ξεμούδιασμα. Είναι ματς που σε βοηθάνε να βρεις ρυθμό. Πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε παιχνίδι σοβαρά. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα. Τα νέα παιδιά προσπαθούν σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση και είναι καλό που πιάνουν κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά».

Πηγή: www.olympiacosbc.gr
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011-2012. Thrylos Hoops - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger