Home » » Η συνέντευξη τύπου πριν τον τελικό

Η συνέντευξη τύπου πριν τον τελικό


Σε φιλικό κλίμα και με εμφανή διάθεση για χιούμορ από τους δυο προπονητές έλαβε χώρα η συνέντευξη τύπου πριν τον τελικό. Από πλευράς Ολυμπιακού το παρών έδωσαν ο προπονητής των ερυθρολεύκων Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γιώργος Πρίντεζης ενώ από την Ρεάλ ο προπονητής των Μαδριλένων Πάμπλο Λάσο και ο Γκουστάβο Αγιόν.

 Ο Έλληνας προπονητής αφού αστειεύθηκε σε ερώτηση που έγινε προς τον Λάσο για το πως θα σταματήσει τον Βασίλη Σπανούλη επικαλέστηκε μια ατάκα του Στηβ Γιατζόγλου για τον Νίκο Γκάλη, πως πρέπει να τον κλειδώσεις στα αποδυτήρια. Ο Λάσο χαμογελόντας είπε ότι "Ο Σπανούλης είναι ηγέτης του Ολυμπιακού και πως μπορεί να τον σταματήσει, αν βάλει παίκτες πάνω του θα τον σταματήσει, αλλά τότε αυτός ο τύπος (σ.σ. έδειξε τον Πρίντεζη), θα με σκοτώσει". "Το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι", συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε πως το φαβορί είναι οι οικοδεσπότες. Η ομάδα χτίστηκε για να πάρει τον τίτλο, παίζει στην έδρα της και στην πόλη της. Εμείς ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε ομάδες φαβορί, όχι μόνο στον χθεσινό ημιτελικό αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία, πιστεύουμε στην ομάδα μας".

Σε ότι αφορά τους παίκτες, ο Γιώργος Πρίντεζης σε ερώτηση που δέχθηκε για την μαχητικότητα του Ολυμπιακού, είπε: " Αυτό που έχουμε μάθει είναι πως ένα ματς δεν τελειώνει πριν το τελευταίο σφύριγμα. Ένας αγώνας διαρκεί 40 λεπτά και υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Είμαι τυχερός που έχω συμπαίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Σλούκας που αντέχουν στην πίεση. Κι όλοι ξέρουν πόση πίεση υπάρχει στην Ελλάδα, δεν είναι μόνο θέμα τύχης αλλά και χαρακτήρα".

Σχετικά με ερώτηση που έγινε στον Πάμπλο Λάσο για τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην Ρεάλ, ο Ισπανός προπονητής απάντησε: "Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, κατάλαβα πως είναι μεγάλη ευθύνη. Όταν είχαμε κατακτήσει το κύπελλο μετά από 19 χρόνια, ο πρόεδρος μου είπε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες σε αυτόν τον σύλλογο, είμαι υπερήφανος για την δουλειά των παικτών μου, δεν σκεφτόμαστε τι κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν συμφωνώ ότι δεν έκανε καλή σεζόν, όπως και να 'χει, σκέφτομαι την δική μου ομάδα".
 Σε ερώτηση που του έγινε για το ποιά είναι μεγαλύτερη δυσκολία, το να είναι παίκτης ή προπονητής απάντησε πως "Σίγουρα ως προπομητής. Είναι πάντα πιο δύσκολα ως προπονητής. Η χειρότερη στιγμή μου ως τώρα ήταν όταν έπρεπε να σταματήσω από παίκτης. Το να παίζεις είναι το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του αθλητισμού, αλλά σωματικά δεν μπορείς να παίζεις για πάντα. Και εγώ το ξέρω καλά γιατί πέρσι τραυματίστηκα ακόμκαι στον πάγκο", συμπλήρωσε χαμογελόντας.
 Από την πλευρά του ο Γκουστάβιο Αγιόν δήλωσε πως είναι τιμή του να βρίσκεται στο Final Four, είναι το πρώτο για εκείνον. "Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη τη σεζόν για να είμαστε εδώ σήμερα. Η ομάδα έκανε ότι μπορούσε για να πετύχει τον στόχο της. Και τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τον τίτλο. Μπροστά μας είναι μια σπουδαία μάχη με τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε το τέλιο παιχνίδι για σαράντα λεπτά για να τα καταφέρουμε". Επίσης δήλωσε πως για τα αποδυτήρια της Ρεάλ, "Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εκπληκτικό". ενώ για το παιχνίδι δήλωσε: "Μπορεί να έχω χειρότερα στατιστικά αλλά το σημαντικό είναι να είσαι συγκεντρωμένος και να βοηθήσεις την ομάδα. Σημασία έχει η ομάδα".

Παρακολουθήστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη τύπου:


Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011-2012. Thrylos Hoops - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger