Home » » Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου 88 - 62

Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου 88 - 62


Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 88-62 του Κολοσσού Ρόδου στην πρεμιέρα της Basket League 
ΣΚΡΑΤΣ. Πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές Ελλάδος ο Ματ Λοτζέσκι με 20 πόντους.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό οι πρωταθλητές Ελλάδος έδειξαν στον Κολοσσό Ρόδου ποιος είναι το αφεντικό στο παρκέ. Πρίντεζης και Λοτζέσκι με συνεχόμενους πόντους βοήθησαν τους «ερυθρόλευκους» να προηγηθούν με 32-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του ματς παρέμεινε ίδια. Χάκετ, Στρόμπερι και Μάντζαρης με εκπληκτική άμυνα κράτησαν τους «θαλασσί» μακριά από το καλάθι του Θρύλου, η επίθεση λειτουργούσε καλά για το 55-31 του ημιχρόνου.
Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα δεν άλλαξαν. Ο Θρύλος παίζοντας εκπληκτική άμυνα κράτησε τους φιλοξενούμενους στους 9 πόντους για το 67-40 του 30’. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα με το ματς να τελειώνει με 88-62.

Δεκάλεπτα: 32-16, 55-31, 67-40, 88-62
 
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Σπανούλης 5 (1τριπ, 8ας), Παπαπέτρου 2 (4ασ), Μιλουτίνοφ 5 (7ριμπ, 4ασ), Πρίντεζης 12 (5ριμπ), Μάντζαρης 9 (3τριπ, 4ριμπ, 1ασ), Τσαϊρέλης 10 (5/5διπ, 2ριμπ), Γιανγκ 7 (5ριμπ), Στρόμπερι 4 (2ριμπ, 3ασ), Λοτζέσκι 20 (3τριπ, 6ριμπ, 3ασ), Αγραβάνης 11 (1τριπ), Χάκετ 3 (1τριπ, 2ριμπ, 4ασ), Αθηναίου.
 
Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 7, Λίντεν 2, Ρέλεφορντ 4, ΜακΓκι 9, Λιούις 17, Μπιλής 2, Οικονομόπουλος, Μανωλόπουλος 10 (1), Ντέιβις 4, Γεωργαλλής, Αγγελάκος, Άχονεν 7.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: «Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση από το ματς του Κυπέλλου, κυρίως γιατί δεν μπορούμε να καλύψουμε αυτή την ήττα. Χάθηκε ένας τίτλος. Πρέπει να δουλεύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι, προπόνηση με την προπόνηση. Τώρα κοιτάμε το ματς με την Τσεντεβίτα και θέλουμε νίκη με καλή εμφάνιση».

ΑΡΗΣ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο πως θα μπουν επιθετικά στην άμυνα. Εμείς ξεκινήσαμε το ματς και σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήμασταν φοβισμένοι και όχι συγκεντρωμένοι. Είχαμε μεγάλο δισταγμό. Περιορίσαμε την έκταση του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με τη ζώνη και ρίξαμε τον ρυθμό. Ήταν ένα σχετικά καλό ματς για εμάς για πρεμιέρα για τους νέους παίκτες μας ιδιαίτερα ώστε να πάρουν εικόνα από την ελληνική λίγκα. Τώρα, λίγη ξεκούραση και να συγκεντρωθούμε στο ματς με το Ρέθυμνο».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ: «Καλή χρονιά σε όλους! Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ανταπεξήλθαμε καθόλου. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα. Πλέον, στόχος της ομάδας είναι το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με το Ρέθυμνο ώστε να αρχίσουμε με νίκη τη χρονιά μπροστά στο κοινό μας».

Πηγή: www.olympiacosbc.gr
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011-2012. Thrylos Hoops - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger