Home » » Ολυμπιακός - Κόροιβος Αμαλιάδας : 85 - 62

Ολυμπιακός - Κόροιβος Αμαλιάδας : 85 - 62


Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, νίκησε 85-62 και μετά από 14 αγωνιστικές στη STOIXIMAN.GR Basket League, παραμένει μόνος πρώτος και αήττητος.
Το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλό για τους πρωταθλητές Ελλάδος. Ιδιαίτερα αμυντικά, δεν υπήρχε συγκέντρωση με αποτέλεσμα ο Κόροιβος Αμαλιάδας να μείνει κοντά στο σκορ και το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώσει 25-19.
Στη δεύτερη περίοδο η εικόνα των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου βελτιώθηκε αμυντικά, η επίθεση παρέμεινε στα ίδια επίπεδα με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 46-32.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Θρύλος ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση του στην άμυνα, κράτησε τον Κόροιβο σε μονοψήφιο αριθμό πόντων έπειτα από οκτώ λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο το οποίο έληξε 65-49.
Στην τελευταία περίοδο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα και έφτασε τελικά στην άνετη νίκη κάνοντας το 14 στα 14 στη STOIXMAN.GR Basket League. Ο Θρύλος προσέφερε ουσία και θέαμα και έφτασε στη νίκη.

Δεκάλεπτα: 25-19, 46-32, 65-49, 85-62
 
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Μπιρτς 8 (6ριμπ), Σπανούλης 8 (2ριμπ, 2τριπ), Πρίντεζης 7 (1τριπ, 5ριμπ), Μάντζαρης 2, Λοτζέσκι 14 (2τριπ, 7ριμπ, 5ασ), Γκριν 9 (1τριπ), Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 16 (2τριπ, 2ριμπ), Γουότερς 6 , Αγραβάνης 7, Μιλουτίνοφ 8 (6ασ).
 
Κόροιβος Αμαλιάδας (Καλαμπάκος): Μιλουτίνοβιτς 7 (1τριπ), Σταρκς 17 (1), Μιχάλογλου, Πόλαντ 8, Χολ 14, Σαχπατζίδης, Σπυριδωνίδης, Μπεκρής, Ιωακειμίδης, Γκότσερ 12, Σμιθ-Ριβέρα 4.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, γενικά παίξαμε καλά, αλλά είχαμε κάποια κενά στην άμυνα. Γενικά παίξαμε καλά, πιστεύω ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε τον χρόνο, να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και πλέον κοιτάζουμε τα επόμενα ματς. Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας ψηλός που έχει πολύ καλή τεχνική, πολύ καλή πάσα και δημιουργία από το ψηλό ποστ, αλλά και από το χαμηλό. Σήμερα ήταν η μέρα του για τις ασίστ».

ΜΑΤ ΛΟΤΖΕΣΚΙ: « Παίξαμε καλύτερα επιθετικά από ότι αμυντικά απόψε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι επιθετικά και πλέον συνεχίζουμε. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη, το ίδιο και αυτή που έρχεται. Όλος ο μήνας γενικά είναι δύσκολος, οπότε πρέπει να είμαστε φρέσκοι, να είμαστε υγιείς και να συνεχίσουμε έτσι».

ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΟΣ: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, προσπαθήσαμε να είμαστε για αρκετό χρόνο ανταγωνιστικοί και νομίζω το καταφέραμε για 22-25 λεπτά. Όπως βλέπετε, φέτος στο πρωτάθλημα όλοι κερδίζουν όλους. Θεωρούσαμε πως κάναμε μεγάλη νίκη στον Προμηθέα, το Σάββατο κόντρα στην Κύμη παίζουμε τη ζωή μας, είναι νωρίς ακόμη για να δούμε πόσες νίκες χρειαζόμαστε».

Πηγή: www.olympiacosbc.gr
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011-2012. Thrylos Hoops - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger